Компютърна диагностика

Запитване за ремонт

Давит ЕК ЕООД е фирма развиваща се в сферата на автосервизните  услугите повече от 10 години. От самото си създаване извоюва трайни позиции на местния пазар като зад гърба си има привлечени голям брой дългогодишни клиенти. Политиката на фирмата е изцяло съобразена с променящите се нужди и изисквания на клиентите да получават широка гама качествени авто услуги предлагани централизирано „под един покрив“ и не на последно място експресно и на разумна цена.
Автоцентър Давит ЕК се намира в София  на удобна и лесно достъпна локация в ж.к. Борово не далеч от центъра на града. Разполага с високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в отремонтирането на всички марки и модели европейски и азиатски автомобили.
Автоцентър Давит ЕК гарантира за качеството на предоставените услуги като предлага и препоръчва на своите клиенти консумативи и резервни части само с проверен и доказан произход.  За целта са установени договорни отношения и е създадена  партньорска мрежа с водещите вносители и доставчици на авточасти, масла и гуми.Автоцентър Давит ЕК се стреми да предлага на своите клиенти широка гама от авторемонтни услуги – текущи ремонти; смяна на масла, филтри и други консумативи; ремонти по двигател и скорости; компютърна диагностика и електро услуги; смяна гуми; изправяне на джанти; автобояджийски услуги и автомивка.  По този начин Вие не губите ценно време в търсене на отделни сервизи за извършване на различните типове ремонти и обслужване на вашия автомобил.

Свържи се с нас